top of page

Magyar Business Blog

Post: Blog2_Post

Villámkérdések: Volom Sára

Frissítve: 2023. márc. 17.

Tudj meg többet Volom Sáráról: kedvenc könyvei, kedvenc podcastjei, szakmai könyvek és podcastek, pénz, siker, szerencse, mentorok, jövőkép, AI


<< 7/7Kedvenc könyv?Melyik könyv volt a legnagyobb hatással rád, mint vállalkozó/professzionális szakember?Melyik business (szakmai) könyv segített legjobban a vállalkozásod építésében?Mit hallgatsz, olvasol, nézel most?Mi az, ami szakmailag a legjobban inspirál most?


Egy folyamattervezésről szóló könyv, mivel analitikus vagyok.


Hogyan menedzseled a feszültséget?


Különböző módokon kezeltem az idő során, van ami működik egy ideig aztán nem. Most a sport az amiben megtalálom a feszültség levezetést, korábban jártam pszichológushoz, hogy az alapokat lerakjam. Nagy hobbim a búvárkodás az mindig ki tud szakítani a jelenből.


Rendezett vagy rendetlen iroda?


Rendezett.Mit jelent számodra a pénz?


Egy eszköz, amivel élményeket vásárolok főleg, nem csak magamnak, hanem a környezetemnek is.


Mit jelent számodra a siker?


A siker nálam megfoghatatlan. Nem az amit a környezetem ítél sikernek, hanem az ami saját magam megítélése alapján egy olyan teljesítményt tudtam hozni, ami az én saját mércém alapján nagy teljesítmény és én akkor érzem magam sikeresnek ha saját magamnak tudtam teljesíteni.


Mondj nekünk valamit, amit senki, vagy csak kevesen tudnak rólad!


Nem tudok úgy elaludni, ha két lámpakapcsoló más irányba néz.


Azt hiszik rólam, hogy totálisan extrovertált vagyok, de nagyon erős introvertált énem van, az extrovertáltság időszakos, vannak nagyon befelé fordulós időszakaim.


Szerinted mennyire fontos a szerencse az üzleti/szakmai életben?


Szerintem körülbelül 20-30%.


Mi az élet értelme?


Család, családcentrikus vagyok.


Merre tart a világ?


A világ nem egy irányba tart, jó és rossz időszakok követik egymást.


Hogyan választotok mentorokat?


Szerintem mindenképpen hasznos, de egy mentor nem biztos, hogy végig tudja követni egy startup fejlődését. A különböző időszakokban más-más mentorok segíthetnek megoldani az akkor jellemző problémákat.Hogyan érjük el, hogy bízzanak bennünk a kliensek?


Elképzelésem szerint a megbízhatóságot úgy lehet bizonyítani az ügyfél felé, ha képzeletbeli jelvényeket gyűjtesz, ezek sokszor külsőségek (pl.: díjak), de nem mindig van mögöttes háttér, viszont imponálhat a klienseknek.Mit gondolsz az AI-ról?


„Sokan beszélünk róla, kevesen értjük.”

Ahol adatokat kell kezelni ott előbb-utóbb meg fog jelenni.Olvass tovább!


További cikkek a témában:

Kapcsolódó bejegyzések

Az összes megtekintése
bottom of page