top of page
Magyar Business VideoCast
Ep #103 - 1stEP Innovation Kft. / Domján Péter

"Hat szezonon át, 2019 nyaráig voltam Magyarország egyik legnépszerűbb és legsikeresebb sportklubjának, a Telekom Veszprémnek a marketingkommunikációs vezetője. Ezt követően egyéni vállalkozóként is a sportban dolgoztam marketingtanácsadóként és projektmenedzserként, például nagy sportszergyártó hazai disztribútorának, esport csapatnak vagy éppen sport táplálékkiegészítőket gyártó vállalatnak. 


Cégünket, a 1stEP Innovationt 2021-ben alapítottuk Farkas Mátéval, aki 10+ éves marketing és PR ügynökségi tapasztalattal rendelkezik, saját ügynökséget vezet és a sportökoszisztémában is letette a névjegyét. 


Cégünk sportfókuszú startupokat, sportegyesületeket, szövetségeket, sportolókat és szponzorokat segít egymás összekapcsolásával, globális sportüzleti és -marketing tudással, lokális piacismerettel és határokon átívelő kapcsolatokkal.


Összekapcsolva a sport és a technológia világát segítünk az innovatív eszközöknek bekerülni a magyar, valamint a közép-európai klubok, szövetségek és játékosok életébe, hogy ne csak a pályán, hanem azon kívül is versenyképesek legyenek és közelítsenek a nyugat-európai szinthez."


Domján Péter a neten1stEP Innovation Kft. a neten
Házigazda


Hallgasd meg ezt az epizódot a kedvenc podcast lejátszón

Anchor FM.png.001.png
Apple podcast.jpeg
Google Podcasts.png
Spotify.png

Olvasd el a Recap cikkeket